Ben je op zoek naar een geschikte ruimte in een groene omgeving voor een workshop, overleg of bijeenkomst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Verdeliet heeft verschillende ruimtes te huur die hiervoor geschikt zijn. Huren is ook mogelijk in combinatie met gebruik van de keuken. Hieronder lees je er meer over.

Er is een beamer, een whiteboard van glas en/of schoolbord en een flapover. De huurprijzen variëren van € 14,00 tot € 20,00 euro per uur, exclusief koffie/thee en afhankelijk van de ruimte. Voor beginnende zelfstandigen, vrijwilligersorganisaties, particulieren voor o.a. workshops zonder winstoogmerk zijn er aangepaste prijzen.

De ontmoetingsruimte

Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen, informatiebijeenkomsten, workshops, cursussen, repetities, maaltijden, e.d. 

Het aangepast toilet is achter een prachtige mozaïekwand. Solartubes zorgen voor prettig daglicht overdag. In deze ruimte is een open kast voor “ ieder z’n vak”. In deze kast hebben creatievelingen een vak waar zij hun producnten en/of diensten laten zien en deze te koop aanbieden. 

Er is plaats voor maximaal 30 mensen.

De Kookpit

Deze leefkeuken is ingericht voor maaltijden, workshops, cursussen en het houden van overleg. De keuken is goed ingericht met allerlei kookmateriaal en servies. Er is een whiteboard van glas.

Er is plaats voor maximaal 12/14 mensen.

Het Atelier

Het atelier is ingericht voor het geven van workshops, cursussen en voor allerlei doe- activiteiten, kinderfeestjes, e.d.. Het is een ruimte die ”tegen een stootje kan”.

Er is plaats voor maximaal 12 mensen.

Zithoek in de kas

De zithoek is geschikt voor vergaderingen, trainingen, maaltijden, workshops en cursussen en andere activiteiten. In het voorjaar en najaar is het heerlijk in de kas. Een verwarming is dan niet nodig. Automatisch gaan de ramen open en dicht als het gaat om temperatuur, wind en regen.

In de kas is ook een toilet. We vangen hiervoor regenwater op om als spoelwater te gebruiken.

Er is plaats voor maximaal 40 mensen.

Belangstelling?

Je kunt je vraag hierover stellen door te mailen naar verhuur@verdeliet.nl We nemen dan contact met je op om te overleggen over de datum en je wensen t.a.v. de koffie en thee, e.d..

Wat heeft Verdeliet nog meer te bieden?

  • Een oplaadplek (op zonne-energie, dus gratis) voor elektrische fietsen op een knooppunt (730) in het fietsnetwerk.