Vreekens zaden verkoop Verdeliet.

Tuinieren kan op veel manieren: in potten en bakken, in een kasje, een moestuin, een kleine of grote siertuin of op een landgoed. Het begin van een eigen moestuin ligt ook bij de zaden die je plant, en deze zaden kun je tegenwoordig halen bij Verdeliet. Wij zijn een verkooppunt van Vreeken's Zaden en daar zijn we maar wat trots op!

Al vanaf 1926 is familiebedrijf Vreeken's Zaden gespecialiseerd in zaden en onder tuinierders zeer goed bekend. Hun duizenden soorten zaden leveren zij aan tienduizenden liefhebbers over de hele EU. Het verzamelen van een groot assortiment zaden zit bij het familiebedrijf al jaren in het bloed. Hun gezellige tuinwinkel is te vinden in Dordrecht en daar zijn al die duizenden producten die ook op de website staan, uitgestald. Uiteraard verandert hun assortiment elk seizoen, zeker een aanrader om eens naar toe rijden. Maar (wellicht) dichter bij huis biedt Verdeliet jou de oplossing om deze biologische zaden aan te schaffen. In onze groene winkel verkopen wij namelijk een beperkt assortiment van Vreeken’s Zaden. Mogen wij jou ook verwelkomen?

Kwaliteit

De zaden van Vreeken's Zaden staan onder constante eigen kwaliteitscontrole. Daar zorgt hun kiemteam voor, die de zaden jaarrond uitzaait en op kiemkracht test. Als een bepaalde oogst een kiemkracht heeft, die Vreekens' Zaden net onder de maat vindt (dat kan bijvoorbeeld door een natte zomer het geval zijn), dan doen zij meer zaden in het zakje en geven dat achterop aan. Omdat een bruikbaarheidsdatum sterk per soort verschilt, geven zij een algemene garantie van kiemkracht tot en met het 2e jaar na aankoop.

Assortiment

Haal bij ons in de groene tuinwinkel de smaak van Verdeliet naar jouw tuin met het Vreeken's Zaden assortiment. We hebben een divers assortiment en mocht je meer willen weten over hoe te zaaien, te oogsten of over andere dingen rondom moestuinieren, vraag dit gerust in de winkel. Wij helpen je graag!

~ zomerwortelen
~ bataviasla
~ radijs
~ knolvenkel
~ bladpeterselie
~ rucola
~ rode kropsla
~ kropsla
~ eikenbladsla
~ palmkool
~ groenlof
~ pastinaken
~ winterwortelen
~ prei
~ gele bietjes
~ andijvie
~ stamslabonen
~ stokspekbonen
~ suikererwt (sugar snap)
~ tuinbonen
~ stoksnijbonen

Doen, Delen, Beleven

Verdeliet en Vreeken's Zaden komen overeen in het graag willen inspireren, stimuleren en instrueren om van al jullie kweekacties een succes te maken. De trots en het genot daarna mag weer een drijfveer zijn om meer uit te proberen en dieper in het assortiment van de zaden te duiken. Bij Verdeliet steunen we met de verkoop van Vreeken's Zaden hun missie om iedereen te laten genieten van al die wonderen die de natuur te bieden heeft.