Rabobank clubsupport actie 2023

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis, een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Dit is ook waar Verdeliet voor staat en dit dragen wij dan ook graag uit. Doen, Delen en Beleven is niet voor niks het motto van Verdeliet. Rabobank is (ook) van mening dat verenigingen onmisbaar zijn en daarom helpt de bank hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geeft de coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun winst terug aan de verenigingen. 

Leden van Rabobank kunnen dan ook van 4 tot 26 september stemmen op maatschappelijke bestedingsdoelen van clubs, die meedoen aan de Rabo ClubSupport stemcampagne. Verdeliet doet ook mee en wilt het graag besteden aan een nieuw schaduwdoek tussen de kas en de ontmoetingsruimte. Hoe meer stemmen een club, en dus Verdeliet als jij ook op ons stemt, ontvangt voor hun bestedingsdoel hoe hoger de bijdrage is die de club van Rabobank krijgt om het doel te realiseren. 

Aan jou als Rabo-lid nu de vraag: welke club verdient de steun van Rabo ClubSupport?

Hoe te stemmen?

Bent u wel klant, maar nog geen lid van Rabobank? Lid worden is heel makkelijk. Ga om lid te worden in de Rabo App of via Internetbankieren volgens bovenstaande werkwijze naar 'Lidmaatschap'. Wat kost het? Niets, alleen een paar seconden van uw tijd. Doet u dit uiterlijk 26 september? Dan kunt u ook direct stemmen op de maatschappelijke bestedingsdoelen van de deelnemende clubs aan de Rabo ClubSupport stemcampagne. 

Rabobank ClubSupport 

Als coöperatieve bank geeft Rabobank elk jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpt Rabobank ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. Want de bank gelooft dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken.