nieuwsbericht 26-8-2020

Soms kan dit grootst, maar veelal kan het ook op kleine schaal. Zoals nu ook bij de acties van de Jumbo Bosmans Cuijk.

Zo is het mogelijk om jouw statiegeld te doneren aan een vereniging. Deze keer mag Verdeliet het statiegeld goede doel zijn. Dank je wel Jumbo Bosmans Cuijk, zijn we erg blij mee! Tot en met 22 september kun jij jouw statiegeld bonnetje doneren aan Verdeliet. Uiteraard willen wij ook graag iedereen bedanken die dit al heeft gedaan en die dit nog willen gaan doen de komende weken. 

Verdeliet is een sociale vereniging in het groen: een ontmoetingsplek in de Cuijkse wijk de Valuwe, waar meer dan 70 vrijwillige medewerkers uit de regio Land van Cuijk zich samen inzetten. Zij doen dat in de tuin, in de organisatie en bij activiteiten.
Je kunt bij ons (h)eerlijke, ecologische groenten, kruiden en eetbare bloemen kopen. In het huis en in de kas worden ruimtes verhuurd voor verschillende activiteiten. Zelf organiseren we van alles: workshops, samen eten, een tuin-klussen dag, po√ętisch ontbijt, open dagen en informatieve activiteiten op het gebied van natuur en gezonde voeding.

Het Motti van Verdeliet is: Doen, Delen en Beleven. Iedereen die iets wil betekenen voor mens en natuur is welkom. Er is aandacht voor ieders welzijn, ook als je dat door omstandigheden extra nodig hebt.