Uitslag Rabo clubsupport 2023

Ook dit jaar deed Verdeliet weer mee aan de Rabo ClubSupport. Liebbe onze penningmeester heeft Verdeliet eerder dit jaar aangemeld en van 04 t/m 26 september konden leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen weer stemmen op duizenden clubs en verenigingen in deze regio.

Landelijk is er 15,5 miljoen verdeeld onder clubs en verenigingen. Er deden 32.199 clubs en verenigingen mee en er hebben 500.000 leden gestemd op hun favoriete lokale clubs. Op 13 oktober werden de uitslagen bekend gemaakt en hiermee heeft Verdeliet €446,98 opgehaald met behulp van 69 stemmen. Met deze opbrengst wil Verdeliet een zonnedoek aanschaffen, voor tussen de ontmoetingsruimte en de kas. Waar bij mooi weer door de vrijwillige medewerkers en bezoekers genoten wordt van een kopje koffie of thee (en geregeld wat lekkers).

Ben jij 1 van de stemmers of heb jij ons geholpen aan stemmen, door de actie onder de aandacht te brengen bij anderen? Daarvoor willen wij jou heel erg bedanken! Zonder jullie was dit mooie bedrag nooit tot stand gekomen.